Amazon Prime Day 2022: Погледнете ги зделките за домашна стока, намирници

Во текот на следните два дена, Amazon Prime Day има многу избор. Без разлика дали станува збор за производите на Le Creuset, одличните зделки на Apple AirPods Pro или најдобрите продажби на уредите на Amazon, има многу да изберете за домашни работи и намирници.
Набавете ја џогерот за чистење на подот со 3 перничиња за перење за 20,63 долари. Доаѓа со влажна и сува џогер од микрофибер и шише од 800 ml за полнење за кујна, дрво, под, тврдо дрво, ламинат, плочки.
Заштедете 40% со Clorox ToiletWand Системот за чистење на тоалетот за еднократна употреба, кој вклучува ToiletWand, кутија за складирање и 6 дезинфицирани глави за полнење на ToiletWand. Платете 7,97 УСД.
Попуст од 110 долари eufy за Anker, BoostIQ RoboVac 11S MAX, правосмукалка за роботи. Роботот со правосмукалка што само се полни ги чисти тврдите подови до теписите со среден куп.
Забелешка до читателите: Ако купите нешто преку една од нашите партнерски врски, може да заработиме провизија.
Регистрирањето или користењето на оваа страница претставува прифаќање на нашиот Договор за корисник, Политика за приватност и изјава за колачиња и вашите права за приватност во Калифорнија (Корисничкиот договор е ажуриран на 1/1/21. Политиката за приватност и изјавата за колачиња ажурирани на 1/7/2022).
© 2022 Premium Local Media LLC. Сите права се задржани (за нас). Материјалот на оваа страница не смее да се репродуцира, дистрибуира, пренесува, кешира или на друг начин да се користи без претходна писмена дозвола од Advance Local.


Време на објавување: 21 јули 2022 година